Promosi Shaklee Disember 2015

Promosi Shaklee Disember 2015 | Alhamdulillah...kita sekarang dalam bulan terakhir untuk tahun 2015. Seperti biasa bila masuk je bulan baru, semestinya semua akan tertunggu-tunggu dan tertanya-tanya apakah promosi menarik dari pihak Shaklee. Sebenarnya entrty ini erna sediakan dari awal bulan lagi. Tapi belum sempat habis satu entry ini ditulis dah terpaksa masuk draf. Baru anak 2 orang tau. Belum jadi ummi anak 3 lagi. hihihi

Jom erna perkenalkan kepada anda semua..apakah Produk Promosi Disember 2015.

Produk Promosi Disember 2015.


1 - Beli 6 Percuma 1 | Collagen dan LecithinWow....BONUS!

Khas untuk setiap pembelian 6 kotak Collagen Powder, anda bakal dapat;


  • Keahlian PERCUMA bernilai RM79.50
  • Automatik menikmati HARGA AHLI ~ Potongan hingga 10%-15%
  • Kos Pengantaran PERCUMA
  • Cash Bonus bernilai RM100


2 - Beli 2 Dapat Diskaun 5% | Collagen dan Lecithin3 - Beli 3 Percuma 1 | Vitalea For Children (Multivitamin Kanak-kanak)

4 - Yes Pack Shaklee


Atas sambutan yang menggalakan, pihak Shaklee berbesar hati melanjutkan PROMOSI Shaklee Yes PackAnda boleh pilih mana-mana antara 4jenisYES PACK dan layak nikmati 5% untuk setiap satu set lengkap ini. Jika memilih YES PACK Healthy YOUNG LIVING, bukan sahaja anda dapat 5% less, anda juga akan dapat PERCUMA KEAHLIAN, PERCUMA POSTAGE dan dapat juga REBAT CASH TUNAI.

Memang terkejut beruk la erna dapat tau pasal promosi YES PACK dilanjutkan lagi. Teruja! Best sangat! Sebab memang dapat berjimat banyak jika beli YES PACK ini.

Harap tidak terlambat entry ini di post!

Masih ada 15hari lagi untuk anda semua grab offer ini.

Jemput klik LINK untuk baca lebih lanjut mengenai produk promosi Shaklee bulan Disember 2015 ini.


  1. Collagen Powder Shaklee  
  2. Lecithin 
Jadi apa tunggu lagi?? Cepat-cepat hubungi kami seperti dibawah untuk dapatkan Promosi Shaklee Disember 2015. Berminat nak jana side income dengan Shaklee sangat di alu-alukan.

Get Shaklee Today!

Nama: Erna Nordiana Zamri
ID SHAKLEE: 908806
Email: hafizerna@gmail.com
Call / WhatsApp : 013-3357696
FB: Erna Nordiana Zamri

Anda juga dialu-alukan untuk terus order sebarang produk Shaklee Kegemaran anda secara online. Menariknya cara ini lebih mudah dan cepat. Pembayaran boleh menggunakan Credit Card / Debit Card melalui link dibawah ini;


=============================================

Erna adalah Pengedar Sah Shaklee Puchong (ID 908806) .
Menyediakan khidmat Cash-On-Delivery (COD) untuk kawasan sekitar Puchong Selangor : Puchong Permai, Puchong Perdana, Puchong Prima, Puchong Permata, Puchong Intan, Bandar Bukit Puchong, Taman Tasik Puchong, Taman Mas, Equien Park, dll. 
Juga penghantaran keseluruh Malaysia melalui khidmat kurier.


Share this:

, , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment