PROMOSI VIVIX SHAKLEE

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Inilah promosi bulan November 2013 daripada Shaklee. Vivix Shaklee adalah tonik yang tinggi khasiat. Jika anda tercari-cari apakah makanan tambahan terbaik yang hendak anda belikan untuk ibuayah, Vivix Shaklee adalah pilihan terbaik untuk anda berikan kepada mereka. Pasti ibuayah terharu dan gembira bila anda bekalkan makanan kesihatan ini.

Hanya kali ini untuk tahun 2013 anda boleh miliki Vivix Shaklee dengan harga sangat jimat. Harga runcit Vivix Shaklee, RM430. Penjimatan untuk anda adalah lebih RM50.00, bermakna harganya hanyalah RM300.00++ 

Jika berhajat buat stok Vivix Shaklee, inilah masanya. Beli 6 botol, percuma 1 botol lagi. Selain itu, ada tawaran yang lebih menarik jika anda buat belian 6 botol Vivix. 

---> percuma keahlian shaklee
---> point terkumpul 760UV
---> dapat cash back RM200.XX

Jimatnya...dah la beli 6botol percuma 1. Dapat percuma keahlian pula. Paling menarik, bulan berikutnya dapat pulangan RM200.00++. Wow...seronok betul! Berbaloi beli sekarang dan simpan sebagai stock.

harga vivix shaklee

Promosi Vivix Shaklee daripada Ummi ErnaJika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 


REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment