Kelas Santai Shaklee

Kelas Santai Shaklee - Shaklee adalah satu perniagaan kekeluargaan. Anda tidak akan pernah berseorangan dalam perniagaan ini. Sentiasa dikelilingi oleh aura positif dan Shaklee adalah perniagaan yang adil.

 

Alhamdulillah...dapat juga laksanakan Kelas Santai Shaklee dengan anak dan cucu. Dari awal dah inform suami yang erna nak ajak anak cucu shaklee erna datang rumah. Sharing-sharing santai dan kirimkan aura kepada mereka. Syukur..semalam petang Wani, Ad, Zati datang ke rumah erna.

Perkongsian santai ni kami mulakan dengan makan-makan. Erna masak nasi lemak, sambal ikan bilis, sambal sardin, untuk anak cucu shaklee erna makan. Wani pun ada bawa laksam, kopok lekor, cekodok pisang. Bukan main santai ni..betul punya santai.

Selepas sesi makan-makan, erna pun mulakan perkongsian santai erna. Walaupun santai, semestinya ianya adalah perkongsian padat untuk anak cucu. Sebagai mak ataupun upline, semestinya erna mendoakan kejayaan anak cucu erna dalam perniagaan Shaklee ini. Harapan erna juga, apa yang erna kongsikan akan dimanfaatkan sebaiknya oleh anak cucu a.k.a downline erna. Sebab ianya adalah istimewa untuk anak cucu group erna.

Paling utama untuk mengerjakan sesuatu, perlu jelas...apakah matlamat dan misi. Jika matlamat serta misi jelas, barulah jalan yang nak dilalui semakin terang bukan lagi samar-samar. Target juga memainkan peranan yang penting. Sama seperti kita nak ke bercuti, jika tiada sasaran kemana hala tuju, kita akan berjalan dan terus berjalan tanpa panduan dan destinasi percutian sebenar. Berjalan tanpa panduan adalah jauh lebih sukar berbanding jalan dengan adanya panduan. Jelas bukan?

Itulah antara penekanan penting yang erna pesan pada anak cucu Shaklee erna. Nak berjaya bukan mudah. Erna sendiri bukan senang-senang ke tahap ini. Namun, pengalaman lalu..perjalanan erna sepanjang berShaklee ini, erna jadikan sebuah cerita indah untuk erna guide anak cucu dalam group erna.

Jika anda ingin bekerja dari rumah, inginkan kebebasan dalam bekerjaya, pendapatan bulanan sehingga 5-6angka, jom sertai erna. Anda tidak akan keseorangan dalam bisnes ini. Upline, super upline dan ada support group yang sentiasa bersama.

Hubungi erna ye jangan malu dan jangan segan. 

Bertindak sekarang untuk hasil yang segera dan elakkan bertangguh!

Kelas Santai Shaklee di rumah Ummi Erma
Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.


Share this:

, , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment