TESTIMONI MUKA JERAWAT TERUK BERUBAH CANTIK

SET KECANTIKAN SHAKLEE :  TESTIMONI MUKA JERAWAT TERUK BERUBAH CANTIK

Harini erna nak share satu testimoni seorang pengguna Set Kulit / Set Kecantikan Shaklee yang berpuas hati dan mendapat kesan baik selepas konsisten mengamalkan vitamin Shaklee. 

Jom kita tengok testimoni sebenar;

Makan Vitamin C dan Vitamin E untuk muka cantik


Alhamdulillah...ini pengalaman beliau sendiri. Mencuba pelbagai jenis produk bukanlah suatu perkara yang bagus. Lebih-lebih lagi jika anda gunakan produk luaran yang menghakis lapisan kulit muka. 

Adalah lebih baik jika anda gunakan produk semulajadi dan rawatan dari dalam adalah lebih sesuai untuk masalah kulit seperti ini. Shaklee adalah produk organik yang selamat dan tidak menghakis kulit.

Rawatan dibuat dari dalam dimana setiap vitamin dalam Set Kulit / Set Kecantikan yang anda makan ini..bantu membaiki sel sel kulit. Ianya bukan bertindak menghakis kulit mati sebaliknya, membantu agar sel kulit mati diwajah digantikan dengan sel kulit baru yang lebih sihat.

Jika anda juga mengalami masalah seperti ini, jangan tunggu lagi. Jangan terus biarkan kulit muka anda hadapi masalah seperti ini. Hentikan penggunaan produk luaran yang merosakkan kulit muka. Jom cepat beli Vitamin Shaklee daripada erna dengan harga yang berpatutan. Erna juga akan berikan tips penjagaan wajah dengan semua produk Shaklee. Khas untuk pelanggan erna sahaja :)

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 


REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, , , , , , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment