Waktu Operasi Pos Laju Ramadhan 2016

Waktu Operasi Pos Laju Ramadhan 2016

Haaa...rasanya ramai lagi yang tak tahu pasal perubahan waktu ni. Salah seorang daripadanya erna lah. Sebab bermula dekat nak Ramadhan dan awal Ramadhan haritu erna pos barang customer semuanya direct dari Shaklee. Tu erna cakap mudah bisnes Shaklee. Tak perlu keluar rumah pun boleh pos vitamin kepada customer. Erna masa mula tak tahu tu, mengarut datang lepas kul6,30. Maka berhuhuhu erna pulang ke rumah sebab tengok-tengok waktu operasi berubah.

Baiklah berbalik pada tajuk asal, disini erna kongsikan Waktu Operasi Pos Laju Ramadhan 2016

Waktu Operasi Pos Laju Ramadhan 2016
Waktu operasi pos laju


Shaklee Memikat Hati. 
Hubungi erna sekarang juga dan dapatkan vitamin Shaklee anda!


Nama: Erna Nordiana Zamri
ID SHAKLEE: 908806
Email: hafizerna@gmail.com
Call / WhatsApp : 013-3357696
FB: Erna Nordiana Zamri

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti.  Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment