Taqwa Ammara

Assalammualaikum & Salam Kasih Sayang, 

BabyT dah ada nama tau. Babah dah daftarkan nama babyT di Pejabat Pendafataran Negara yang lokasinya kat Puchong ni je. Selepas kami bincang-bincang panjang..daripada babyT dalam perut ummi sampailah kelahirnyanya kami masih memilih-milih. Apapun nama yang erna dan suami letakkan ini..adalah nama yang disarankan atas pandangan dan nasihat seorang ustazah. Taqwa Ammara

Ketaqwaan orang yang warak

Taqwa - ketaqwaan

Ammara

- yang warak
- wanita yang beriman serta bertolak ansur


Doa ummi dan babah, semoga Taqwa Ammara membesar menjadi anak solehah dan memberi manfaat kepada semua seindah maksudnya.. InsyaAllah..


REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 
* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment