Membeli Sambil Menderma

[Membeli sambil menderma]


Beli Set Promo Shaklee bulan ini:
☆Meal Shakes Beli 3 PERCUMA 1☆

Meal Shakes Shaklee adalah makanan tambahan yang paling sesuai untuk anak dan ia mudah untuk disediakan. Rasa vanilla yang sedap dan bau yang wangi juga menambat selera si anak untuk minum.

Pengambilan secara konsisten, sebotol Meal Shakes Shaklee boleh bertahan selama 1-2bulan.

Boleh diminum seisi keluarga termasuk ibu bapa anak-anak.

10% akan disumbangkan kepada 2000 rumah kebajikan kanak-kanak untuk tempoh setahun akan datang.


Kita bukan sahaja membeli makanan tambahan terbaik untuk anak dan keluarga kita, malahan kita juga memberikan sumbangan kepada mereka yang memerlukan.

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. Jangan malu jangan segan, terus hubungi erna.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. 
 Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment