RENEWAL KEAHLIAN SHAKLEE DENGAN MUDAH

"Assalammualaikum erna, dulu saya pernah daftar ahli Shaklee. Tapi dah lama tak beli Shaklee. Lepas raya ni berat badan melampau naik. Saya bercadang nak beli Set Kurus. Macam mana nak renew keahlian Shaklee saya?"

Pertamanya anda perlu tahu  KEAHLIAN SHAKLEE perlu diperbaharui (renew) setiap tahun.

Buat apa-apa pembelian dalam tempoh 3 bulan sebelum keahlian tamat. Bila keahlian tamat? Keahlian anda akan EXPIRED (tamat) pada Hari Lahir Anda. 

Contoh tarikh lahir 22 November

3 bulan sebelum tarikh lahir iaitu dalam bulan Ogos, September, Oktober anda perlulah buat apa-apa pembelian untuk melayakkan anda dapat Renewal Keahlian Shaklee Dengan Mudah dan Percuma. Pembelian 1 produk Shaklee sahaja pun boleh. Walaupun beli item termurah, anda tetap layak dapat Renewal Mudah Dengan Shaklee. Renewal Keahlian secara PERCUMA. 

Jika tak nak beli apa-apa produk Shaklee, anda hanya perlu bayar RM35 untuk terus kekal aktif sebagai ahli Shaklee. Tapi pada pendapat erna, daripada bayar RM35 saja-saja, baiklah anda beli 1 tube Herbal Blend RM34 je. Terus dapat Renewal Keahlian Shaklee Dengan Mudah. 😁

"SAYA TAK PASTI STATUS KEAHLIAN SAYA"

Jika anda tidak pasti dengan status keahlian anda, anda boleh terus HUBUNGI ERNA , erna akan bantu anda semak status keahlian anda.

PERNAH DAFTAR AHLI TAPI DAH LAMA... 

Jika keahlian Shaklee anda telah LUPUS, iaitu 6 bulan selepas keahlian EXPIRED (untuk no. Id ahli bukan pemimpin) dan selepas setahun (untuk no. Id ahli Pemimpin) anda boleh mendaftar keahlian baru dengan Erna. 


Jika berminat boleh wasap erna ye. Erna berbesar hati nak ramai wanita terutama yang surirumah, pelajar ataupun anda wanita bekerja boleh tambah pendapatan dengan berkongsi kebaikan produk Shaklee. Dalam masa sama kita dapat CASH. Paling best dapat makan Vitamin Shaklee percuma. 


#NextLevelBlogging
#shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #blogmegashaklee 
#shakleepuchong
#codpuchong
#espshaklee
#vitamincshaklee 
#vivixshaklee 

Share this:

, , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment