Susu Banyak Dan Badan Bertenaga Bila Berpuasa Dengan Set Mighty Tripple Gem

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Alhamdulillah..diam tak diam tak lama lagi kita bakal bertemu dengan bulan Ramadhan. Pastinya ibu-ibu yang menyusukan bayi akan mula terfikir adakah bila mereka berpuasa nanti, hasil susu perahan mereka akan merudum. Dirumah sibuk menguruskan perihal rumah tangga, ke pejabat dengan bebanan kerja yang banyak. Siang hari tak makan kerana berpuasa. Tetapi, tanggungjawab memerah susu untuk bekalan anak tersayang, tetap ibu usahakan sungguh-sungguh. 

Makin menghampiri Ramadhan, ibu-ibu pun pasti sibuk mengganti puasa. Harapan erna, ibu-ibu buatlah persiapan sebelum bulan Ramadhan menjelma. Persiapan awal ini adalah supaya ibu tidak tertekan apabila menjelang Ramadhan. Dikhuatiri nanti bila ibu pam susu ketika berpuasa, hasil susu mengecewakan. Disini erna ingin kongsikan Set Mighty Tripple Gem yang sesuai diambil oleh ibu yang sedang sibuk menganti puasa sebelum menjelang bulan Ramadhan. Owh ye..bukan ibu menyusu sahaja ye. Para suami pun boleh amalkan set ini untuk bertenaga sepanjang hari di bulan Ramadhan.


ESP :
Membekalkan protien berkualiti tinggi dan kalsium pada badan. Susu ibu, komponen utamanya adalah protien, kalsium dan air. Jadi, pengambilan ESP secara konsisten adalah sangat membantu para ibu.

Performance Drink :
Membekalkan tenaga serta merta dan berpanjangan tanpa menganggu gula dalam darah. Istimewanya tentang PD, dengan minum PD..ia mengelakkan badan kita daripada kekurangan air berlebihan sepanjang berpuasa.

Meal Shakes :
Minuman berperisa vanilla yang lengkap dengan 19vitamin dan mineral penting yang di perlukan oleh tubuh. Meal Shakes juga mengandungi fiber, kalsium dan protien.

Testimoni mereka yang berpuasa bersama Set Mighty Tripple Gem


Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 


REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment