Promosi Ogos 2013 Shaklee: Percuma 1 Botol ADVANCED JOINT HEALTH TABLET (AJHT)

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Shaklee memperkenalkan vitamin khusus untuk anda yang mengalami masalah sakit sendi atau vitamin ini juga  sesuai buat anda yang ingin mengelakkan daripada sakit lutut dan sendi-sendi lain di hari tua nanti. Seronoknya bulan ini adalah bulan promosi Ogos 2013 AJHT - Advanced Joint Health Tablet. 


Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi. 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unik Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.


Kajian klinikal mendapati ekstrak boswelia dalam Advanced Joint Health Tablet berkesan dalam masa 5 hari pengambilan dan ia lebih berkesan berbanding jenama terkemuka Osteo Bi-Flex®1 dalam kategori yang sama.


Jika anda seorang yang memeliki kehidupan yang aktif dan sentiasa ingin bebas bergerak, adalah sangat sesuai untuk anda miliki vitamin ini. Hubungi erna untuk dapatkan harga keahlian istimewa. Vitamin ini juga adalah sangat baik jika di ambil oleh golongan warga emas.

Jemput baca beberapa testimoni pengguna yang berpuas hati dengan AJHT ini.


Size sebotol: mengandungi 60biji.

Harga runcit: RM124.

Bulan Ogos promosi AJHT. Jika anda berminat dan ingin dapatkan vitamin ini pada harga istimewa..harga keahlian erna, anda boleh hubungi erna. Harga istimewa dan penjimatan untuk anda!

Beli 1 botol, 2 botol, 3 botol, ada harga istimewa!
Beli 6 botol percuma 1 botol. Lagi best!

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 


REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment