New Grand Lavina 2014

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Berangan tidak perlukan bayaran..
Rugi jika takut nak berangan..

Siapa tahu ia akan jadi kenyataan?

tidur tak lena, 
makan tak kenyang, 
mandi tak basah.

Maaf suami ku, terpaksa la melayan isteri yang dah terlalu gila bayang ni..

Kalau dah rezeki, mesti jadi kenyataan. Rezeki tak akan tersalah alamat jika nak datang pada tuan nya. Asalkan kita ni jangan la selesa sangat berada di kedudukan sekarang. Duduk dalam zon yang konon-konon selesa. Tapi, tak selesa pun sebenarnya. 

Tak apa..kita susah-susah dulu, orang lain enjoy-enjoy sekarang, kita enjoy esok-esok sampai tak larat nak enjoy dah nanti. Masanya akan tiba... Janji Allah, 

"Man Jadda Wajada bererti 
barangsiapa bersungguh-sungguh pasti dapat"

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 


REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment