Kurus Tapi Budget Rendah? | Set Kurus Shaklee

Nak Kurus Tapi Budget Rendah?

Ramai yang nak turunkan berat badan dan nak kurus. Lagi-lagi nak raya ni kan..memang ramailah yang target sepanjang Ramadhan ini adalah masa yang paling sesuai mereka berkerja keras untuk dapatkan bentuk badan idaman. Nak raya dan bergaya sakan.

Jadi entry kalini erna nak kongsi pengalaman Cik Aida yang berjaya menurunkan berat badan sepanjang Ramadhan yang lalu. Cik Aida berpuasa seperti biasa dan dalam masa yang sama, cik aida juga ambil Lecithin, Herb Lax dan Alfalfa.

Bagi anda yang NAK KURUS tapi BUDGET RENDAH untuk beli CINCH SHAKE SHAKLEE, erna cadangkan anda tiru macam Cik Aida. PUASA dan ambil LECITHIN, HERB LAX & ALFALFA.

ALFALFA ~ DETOKS

LECITHIN ~ PECAHKAN LEMAK


HERB LAX ~ CUCI USUS/DETOX


Tetapi jika ada BUDGET LEBIH, saranan erna kepada anda semua eloklah jika ambil CINCH SHAKE SHAKLEE juga. Sebab Cinch Shakes Shaklee in diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot dan juga terdapat 24 gram protin dalam setiap sajian.


Turunkan berat badan secara sihat dengan Shaklee. Anda boleh hubungi erna untuk dapatkan semua vitamin ini.

Kurus Budget Rendah

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 30%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD AREA PUCHONG dan kawasan sekitar, anda boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, , , , , , , , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment