Bisnes Online Mudah

Assalammualaikum & Salam Kasih Sayang,

Bisnes Online Mudah!

Erna yakin, rata-rata rakyat Malaysia tidak kira usia kecil mahupun besar, semuanya memiliki gadget canggih. Semestinya gadget canggih ini memiliki line internet yang mana boleh di akses di mana sahaja. Jadi, apa kata kita semua manfaatkan gadget canggih yang kita ada sebaiknya. Online setiap hari sambil jana pendapatan. 


Owh ye..erna juga yakin, 9:10 rakyat Malaysia ada akaun facebook dimana, melalui akaun facebook ini kita semua boleh berkongsi perkara kebikan termasukanlah istimewanya vitamin Shaklee dan produk Shaklee yang lain.

Shaklee adalah bisnes online mudah buat anda yang memiliki gadget canggih dan smart phone. Manfaatkan gadget yang anda miliki hari ini juga. Semuanya dihujung jari. Order produk, proses penghantaran, semuanya dilakukan oleh pihak Shaklee.

Mudah kan? Sangat mudah..lebih seronok bila anda sekadar berkongsi kebaikan produk Shaklee walaupun dengan makan sendiri vitamin bukan tujuan menjual, anda tetap dapat pulangan cash bonus daripada pihak Shaklee. Bagaimana caranya?Anda boleh hubungi erna dan erna akan terangkan lebih lanjut.

Jom berShaklee. Jom jadi ahli Shaklee. Jom jadi sebahagian daripada rakan bisnes erna dan group ummi erna.
*Alhamdulillah..awal pagi dah ada yang order Full Set Slimming Premium.

- Alfalfa
- Lecithin
- Cinch Shakes
- Phytocol


REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 
* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment