Amazing gift"..My Daughter is super amazing gift from Allah and I'm the lucky one Because I get to be her Ummi.."

Rezeki rahsia Allah

Sejak Taqwa dari dalam perut ummi, ummi makan Set Kehamilan Shaklee. Makan makanan tambahan terbaik untuk ibu mengandung. Ummi makan makanan sunnah yang tinggi khasiat dan banyak manfaat. Doa ummi semoga anak ummi akan menjadi anak solehah yang menghormati ummi babah serta menghormati orang lain. Jadi anak bijak sebijak abang iman. 

Tapi abang iman sangat aktif T__T 
Taqwa Ammara girl, sopan sopan ye anak ummi..

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 25%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. Jangan malu jangan segan, terus hubungi erna.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. 
 Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment