Jumlah Kalori Dalam ESP Shaklee

Kalori dalam ESP Shaklee?

Assalammualaikum & Salam Kasih Sayang, 

Entry ini erna nak kongsi dengan semua pembaca blog ummi erna, jumlah kalori dalam setiap hidangan ESP Shaklee. Memandangkan bulan Oktober 2014 ini adalah bulan promosi ESP Shaklee, ambil peluang untuk dapatkan ESP Shaklee yang sememangnya hot selling ini.

Label ESP Shaklee
Jumlah kalori setiap hidangan (3 sudu besar) bagi ESP Shaklee hanyalah 105 kcal sahaja.
Biasanya erna akan bancuh 1- 2 sudu sahaja untuk setiap hidangan erna. Memang betul rendah kalori yang diambil. Dah la rendah kalori, berkhasiat pula. Memang ini pilihan yang tepat.
Jika ada yang cakap tak kenyang kalau minum ESP Shaklee saja semasa makan pagi. OK. Boleh minum ESP dan makan dua keping roti. Kalori 2 keping roti biasanya lebih kurang 140-150 kcal. Kalau dicampurkan kedua-dua kalori ESP dan roti, kalorinya masih rendah berbanding sarapan pagi kita yang lain. 

Jom tukar makan pagi kita kepada ESP Shaklee!

Apa yang menguntungkan anda bila anda beli 6 botol ESP bulan ini? Bulan ini sahaja ye..

Free 1 botol ESP - jimat sebanyak RM 150 (harga pasaran satu canister ESP)
Free keahlian Shaklee - jimat sebanyak RM65 yuran keahlian
Free Cash Bonus - RM36.++ masuk terus ke akaun bank anda bulan depan

Tunggu apa lagi? Hubungi erna segera dan dapatkan ESP Shaklee pada harga promosi. Bulan ini sahaja ye..ingat, bulan ini sahaja.

Testimoni ESP Shaklee mengenyangkan ---> http://ummierna.blogspot.com/2013/05/testimoni-esp-marvellous-as-meal.html

Testimoni ESP Shaklee bantu ibu menyusu kurus ---> http://ummierna.blogspot.com/2013/10/set-kurus-untuk-ibu-menyusu.html

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. Jangan malu jangan segan, terus hubungi erna.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. 
 Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment