Jangan percaya Herbal Blend Shaklee

Jangan percaya Herbal Blend Shaklee adalah ajaib jika anda belum pernah mencuba pakai krim Herbal Blend Shaklee ini. Krim ini menjadi kegilaan ramai. Bila ada stock, memang cepat je habis. Kenapa? Sebabnya...krim ini tinggi permintaan. Betul-betul ajaib.


Dalam entry kalini erna ingin berkongsi dengan anda semua beberapa testimoni pengguna Herbal Blend Shaklee yang berpuas hati dan mendapat kesan baik daripada penggunaan yang konsisten.

TESTIMONI 1 : Apa sahaja berkaitan kulit anak, sapu Herbal Blend Shaklee


TESTIMONI 2 : Kena gigit nyamuk dan semut


TESTIMONI 3 : Anak kena Eczema


TESTIMONI 4 : Tumit kaki pecah dan merekah


TESTIMONI 5 : Ruam lampin anak kini tiada lagi


TESTIMONI 6 : Ruam susu | Kurap susu baby


Menarik bukan? Haaa...sebab tu anda yang belum pernah cuba Krim Herbal Blend Shaklee, cepat dapatkan sekarang juga daripada erna. Ready stock! Krim ini tinggi permintaan tau. Jangan terlepas peluang miliki krim ajaib ini sekarang juga.

Harga runcit Herbal Blend RM27.50. Herbal Blend disediakan dalam tiub 4oz. Untuk dapatkan harga yang lebih murah, anda boleh pm erna dan erna akan terangkan bagaimana caranya.

Hubungi erna sekarang juga.

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 25%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. Jangan malu jangan segan, terus hubungi erna.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. 
 Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment