Nyamuk! Aku Mengamuk!

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Awal-awal pindah rumah baru, tak banyak sangat nyamuk. Tapi, sejak akhir-akhir ni..bukan main lagi nyamuk berpesta. Paling kesian iman lah akan jadi mangsa. Sana sini iman kena gigit. Kesian sangat kat iman. Erna memang tak boleh tahan dengan nyamuk. Memang alah. Kalau kena gigit nyamuk..memang gatal sangat-sangat. Garu sampaikan boleh meninggalkan parut.

Sebagai langkah penyelesaian, erna beli ubat nyamuk jenis elektrik. Tak nak lah beli ubat nyamuk jenis lingkaran yang kena bakar berasap tu kan..Tapi, erna ada juga terbaca satu info yang kawan erna share..ubat nyamuk elektrik pun sama juga bahaya macam ubat nyamuk lingkaran asap tu. Tapi, tak pasti la kebenarannya.. Act tak lah membantu sangat ubat nyamuk ni. Tapi, ok juga la..

Ada idea tak macam mana nak elakkan nyamuk daripada masuk rumah? So far..erna akan pastikan tingkap semua di tutup sebelum menjelang senja. Pagi-pagi baru bukak tingkap. Mungkin juga kawasan persekitaran rumah ni kurang sihat. Mungkin..


ANDA NAK BELI PRODUK SHAKLEE DENGAN HARGA AHLI? HARGA SANGAT ISTIMEWA UNTUK ANDA! HUBUNGI SAYA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE dengan harga ahli ataupun nak COD area PUCHONG, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment