SET PENYUSUAN BUDGET SHAKLEE

Assalammualaikum & Salam SejahteraMILK BOOSTER BUDGET

ESP dan Alfalfa adalah antara hot item yang sangat laris di blog Ummi Erna. Bagi ibu yang mempunyai budget lebih, anda boleh beli SET PENYUSUAN 3M di mana set ini adalah set lengkap yang juga mendapat sambutan hangat. Set paling lengkap dan paling tinggi permintaan. Namun, bukan semua ibu datang dari latar belakang yang sama. Jadi, anda tak perlu risau..MILK BOOSTER BUDGET adalah set mampu milik dan rata-rata pengguna memberikan testimoni serta feedback positive.

1- ESP

ESP adalah minuman soya yang membekalkan protien. Protien adalah makanan yang penting untuk tubuh kita.Tubuh badan kita terdiri daripada protien seperti tulang, kulit, rambut, otot, plasma, organ, antibodi, enzim, hormon, hemoglobin dan sel-sel. Manakala sel-sel dalam tubuh badan kita bergantung kepada protien untuk menjalankanfungsinya seperti membina sel-sel baru dan menggantikan tisu-tisu badan yang lama dan tua atau yang telah rosak.

Menarik tentang ESP adalah;

- ESP ni adalah sember protien lengkap yang ada 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar untuk kita dapatkan daripada diet harian kita.

- ESP mengandungi kacang soya non-GMO yang semulajadi dan ia bebas dari kolestrol ia juga rendah lemak. 

- ESP terbukti mampu membekalkan tenaga yang boleh bertahan berjam-jam lamanya. 

- ESP bantu untuk kekalkan paras gula dalam darah. 

- ESP bantu untuk kekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dna pembentukan otot baru, 

- ESP tiada perasa tiruan, pengawet dan pewarna. 

- ESP mengandungi lemak yang sangat sedikit iaitu 1gm dan tiada laktosa dimana kadar untuk hadam adalah sangat tinggi. 

Sebabkan itu, badan kita sangat memerlukan PROTIEN. Sebabnya MAKANAN UTAMA bagi SEL ialah PROTIN. Sel yang sihat dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat.

2- Alfalfa

Mempunyai 1001 khasiat, dan antaranya sebagai penggalak susu. Dalam penyususan, alfalfa membantu memekatkan susu di mana ia akan menambahkan jumlah lemak di dalam susu ibu. Maka, susu ibu lebih lemak berkrim! Selain itu, ibu akan jadi lebih lawas (bantu turunkan berat badan!), dan bantu buang angin dalam badan. Bayi anda akan kurang kolik (angin dalam badan).

Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri.

Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives). 

Walaubagaimanapun mereka yang mengidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa sebagai suplemen mereka.

Jika anda ingin dapatkan MILK BOOSTER BUDGET, anda boleh pm erna. Harga istimewa beserta tips pemakan vitamin ini dengan cara paling berkesan supaya anda dapat kesan maksimum. Harga istimewa dan tips ekslusif ini khas untuk pelanggan erna sahaja ye.. 

Wahai ibu, berdoalah agar Allah sentiasa kurniakan kita rezeki air susu yang dapat kenyangkan perut anak kita. Ameen.. 

Jika ingin baca lebih banyak testimoni boleh KLIK SINI

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 


REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, , , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment