Atasi Kejang Kaki, Krem Kaki, Sakit Kaki Dengan Ostematrix Shaklee

Assalammualaikum & Salam Kasih Sayang,

Rasa kejang kaki adalah perkara normal yang sering dialami oleh ibu hamil, orang tua dan juga mereka yang kekurangan kalsium dalam badan. Jangan terkejut, ada customer erna yang tak pernah alami kejang kaki ataupun krem..tapi sejak menyusukan anak..kerap kali rasa kejang kaki atau krem ni menyerang.

Erna nak share sedikit info dengan semua pembaca blog ummi erna tentang kebaikan Ostematrix shaklee yang bukan sekadar pil kalsium biasa. Tetapi kalsium yang juga mengandungi magnesium dalam setiap satu tabletnya.

Magnesium adalah mineral yang penting bagi kesihatan kardiovaskular dan otot. Ia juga bertindak sebagai laxative lembut dengan merehatkan otot di dalam usus dan membantu usus dalam mengekalkan air. Ini, seterusnya, membantu untuk menggalakkan proses pembuangan yang lancar.

Satu lagi kegunaan Ostematrix adalah untuk kekejangan pada kaki.. Kalau anda pernah mengalami situasi seperti ini, mungkin ia adalah disebabkan kekurangan magnesium. Magnesium merupakan mineral yang penting. Tanpa magnesium, saraf dan otot anda tidak akan berfungsi dengan sewajarnya. Hypomagnesemia - atau magnesium yang terlalu sedikit dalam darah anda - boleh menyebabkan kejang kaki.


Testimoni sebenar ni..
JOM DAPATKAN PIL KALSIUM MAGNESIUM OSTEMATRIXJika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 


REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment