Beli Shaklee Dengan Harga Ahli? Inilah Caranya..KLIK!

Assalammualaikum & Salam Kasih Sayang,


"Betul ke kena daftar ahli shaklee, baru dapat harga ahli?.."
"Boleh diskaun sikit ke erna nak beli vitamin Set Penyusuan ni?"

Wah..wah..soalan femes erna terima sejak akhir-akhir ini. Mungkin ramai pengguna tegar Shaklee mula perasan yang ramai SID berdaftar dah war war kan tentang syarat utama Shaklee bermula awal bulan lalu. 

Jom jadi sebahagian dari ahli keluarga erna dalam perniagaan Shaklee. Kepada pelanggan erna yang berminat menjadi ahli, anda akan dapat menikmati harga ahli (less 15% - 20%). Tidak semestinya anda perlu berniaga seperti erna. Untuk kegunaan sendiri pun boleh juga.

Sebelum itu, kita lihat dulu apakah manfaat untuk anda yang mendaftar sebagai ahli sah Shaklee..

Jika anda mendaftar sekadar untuk kegunaan sendiri; 
  • anda layak menikmati harga ahli (less 15% - 20%)
  • anda layak menikmati pulangan cash bonus daripada Shaklee sehingga 21%
Jika anda mendaftar dan berhasrat menjadi pengedar sah shaklee yang aktif;

Pengedar sah yang aktif sama seperti erna, lebih banyak manfaat yang anda bakal perolehi ini. Ini tertakluk kepada terma dan syarat ye.. (erna akan terangkan lebih lanjut jika anda benar-benar berminat dan serius ingin menjadi pengedar aktif)
Program Ganjaran Tunai

Bonus Kumpulan Peribadi Sehingga (21%)

Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.

Bonus Kempimpinan (sehingga 6 paras ke atas)

Anda layak menerima Bonus Kepimpinan apabila anda melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasi anda (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.
Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar Kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.

Insentif Coordinator (sehingga 1.5%)

Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak.

Program Kereta

Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.

Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta iaitu menerima cash daripada syarikat yang dikenali sebagai Bonus Kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum.Program Konvensyen/ Insentif

Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun. Sila rujuk Brosur Konvensyen/insentif untuk keterangan lanjut.

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau hubungi erna 013-3357696 untuk keterangan lebih lanjut. ID erna 908806 sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui erna. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee.

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau tidak wajib membuat pembelian untuk kekalkan keahlian.

Apa kelebihan menjadi ahli?

- Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.
- Setiap belian, anda akan dapat point dan point terkumpul akan di bayar dalam bentuk cash sebagai bonus untuk anda. Seronok kan? Membeli dan dapat bonus cash. Siapa nak bagi?
- Jika rajin berkongsi, dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
- Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan oleh erna melalui blog tertutup khas untuk ini.
- Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).

Keahlian seumur hidup?

Bermula dari Januari 2013, semua ahli / pengedar Shaklee tidak perlu membayar yuran tahunan sebanyak RM20 untuk memperbaharui keahlian masing-masing. Jika ada membuat pembelian dalam tempoh setahun, Shaklee akan anggap pengguna masih lagi aktif dan keahlian tidak akan ditamatkan.

Kini hanya bermodalkan RM65 anda dapat menikmati keistimewaan menggunakan produk Shaklee dengan harga keahlian seumur hidup anda. 


Kelebihan berdaftar dengan erna……..

Bimbingan intensif disediakan secara ONLINE di Facebook, group EXCLUSIVE hanya pengedar sah yang berdaftar bersama kami layak menyertai dan mendapatkan RAHSIA KEJAYAAN kami yang tidak terdapat di mana-mana….GROUP….

Bimbingan OFFLINE - Coaching, Kelas bimbingan disediakan dan kami juga mengadakan Misi Road Tour ke setiap negeri di Malaysia.

Kami hanya memilih yang TERBAIK untuk bersama kami. Jika anda adalah yang TERBAIK, jom sertai kami!!!! kerana anda bakal JUTAWAN Shaklee berpendapatan 5angka….

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment