HARGA SET BERSALIN / BERPANTANG SHAKLEE PREMIUM

Assalammualaikum & Salam Kasih Sayang, 

HARGA SET BERSALIN / BERPANTANG SHAKLEE PREMIUM - Dalam entry ini akan erna kongsikan dengan semua pembaca blog erna mengenai Set Bersalin kini mendapat perhatian serta permintaan yang tinggi.

Ramai ibu kini yang ingin berpantang dengan cara lebih moden dimana walaupun ibu berpantang secara moden, ibu tetap dapat khasiat yang sama baik seperti berpantang renyah cara lama. Tidak perlu merebus atau bersusah payah menelan air pahit. Kesemua vitamin dalam SET BERSALIN / BERPANTANG SHAKLEE PREMIUM mencukupi untuk kesihatan badan ibu. 

SET BERSALIN / BERPANTANG SHAKLEE PREMIUM - set terbaik dipasaran kerana
  • 100% HALAL
  • 100% SUMBER SEMULAJADI
  • Selamat untuk Ibu & Bayi yang menyusu
  • Harga mampu milik serta boleh tahan selama 4 bulan!
HARGA SET BERSALIN / BERPANTANG SHAKLEE PREMIUM 
* Vitalea (Multivitamin) RM88/120bj
* B-Complex RM53/120bj
* Zinc Complex RM33/120bj
* Vitamin C Plus 500mg RM92.50/180bj
* Ostematrix RM60/120bj
* Alfalfa Complex RM52/330bj
* ESP RM150/850gram
* Omega RM136/90bj
TOTAL RM664.50
Kegunaan sehingga 4 bulan untuk Vitalea, B Complex, Zinc. 
Vitamin C sehingga 6 bulan. 
Ostematrix 1 bulan. 
Alfalfa dan ESP untuk kegunaan 2 bulan.
Omega untuk kegunaan 1 bulan berpantang

HARGA SET BERSALIN / BERPANTANG SHAKLEE PREMIUM adalah paling banyak terjual dalam rekod erna dan ini adalah set bersalin paling lengkap. Merangkumi kesihatan, kecergasan tubuh badan ibu, penyusuan dan kembali langsing selepas melahirkan anak
B-Complex
Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. B complex juga vitamin anti stress. Jadi bila tiada stress, penghasilan susu lebih baik.
Vita-Lea® Iron Formula (Multivitamin)
Vitalea adalah multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral. Sangat perlu demi memastikan tubuh badan menerima semua zat dan vitamin yang penting untuk kesihatan optimum dan perlu dalam menjamin kesejahteraan secara am.
Sustained Release Vita-C
Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi dan menjadikan kulit lebih cantik.
Zinc Complex 
Membantu penyembuhan luka bersalin dengan lebih cepat dan membantu mengelakkan post-natal depression.
Ostematrix (Calcium & Magnesium)
Dalam susu ibu, antara komposisi mineral yang tinggi ialah kalsium. Kalsium penting untuk bina darah, bina tulang, gigi dan saraf dalam tubuh manusia. Bagi ibu yang mengandung atau menyusu, pengambilan kalsium tidak boleh dipandang remeh. Bagi ibu2 yang tidak menjaga dan mementingkan pengambilan kalsium dalam diet harian, maka kalsium untuk penghasilan susu ibu akan diserap dari yang sedia dalam tubuh ibu.
Energizing Soy Protein Isolate Powder (ESP)
Antara komposisi utama dalam susu ibu ialah protein. Protein adalah makanan sel. Protein berfungsi mengekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu. Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan. Pembinaan hormon, enzim dan antibodi memerlukan protein. Selain itu protein dikatakan membantu mengawal keseimbangan asid bes untuk mengangkut nutrien dan sumber tenaga.
Alfafa Complex (Selepas bersalin dan menyusu - as MILK BOOSTER)
Raja segala tumbuhan, membantu meningkatkan imunisasi, mengandungi kalsium dan bagi ibu-ibu yang menyusu ia sangat membantu MEMPERCEPATKAN PENGHASILAN SUSU IBU.
   
TESTIMONI SET BERSALIN / BERPANTANG SHAKLEE PREMIUM
TESTIMONI SET BERSALIN / BERPANTANG SHAKLEE PREMIUM
TESTIMONI SET BERSALIN / BERPANTANG SHAKLEE PREMIUM
TESTIMONI SET BERSALIN / BERPANTANG SHAKLEE PREMIUM
Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;
Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment