MAKANAN TAMBAHAN UNTUK ANAK

Assalammualaikum & Salam Kasih Sayang,

MAKANAN TAMBAHAN UNTUK ANAK anda yang bersekolah ataupun yang berumur lebih daripada satu tahun. Meal Shakes Shaklee adalah pilihan yang tepat oleh setiap ibubapa yang mahukan vitamin serta mineral terbaik untuk melengkapkan keperluan zat seharian si anak. 

Erna mula berikan iman minum Meal Shakes Shaklee ini seawal usia iman satu tahun lebih. Meal Shakes Shaklee tidak sesuai diminum oleh anak yang berumur kurang daripada satu tahun. Sukatan juga adalah berbeza untuk setiap peringkat umur. 

Menyentuh mengenai makanan tambahan untuk anak, ramai ibubapa yang mencari-cari apakah makanan tambahan yang paling sesuai untuk anak mereka. Lebih-lebih lagi jika anak anda telah bersekolah. Kanak-kanak yang mula bersekolah memerlukan lebih banyak tenaga dan khasiat untuk mengelakkan mereka daripada cepat letih dan lesu disekolah. Bila anak cepat letih dan lesu, fokus dalam kelas dan sesi pembelajaran juga susah diterima oleh si anak.

MAKANAN TAMBAHAN UNTUK ANAK
MAKANAN TAMBAHAN UNTUK ANAK 
Meal Shakes Shaklee adalah makanan tambahan yang paling sesuai untuk anak dan ia mudah untuk disediakan. Rasa vanilla yang sedap dan bau yang wangi juga menambat selera si anak untuk minum. 

Pengambilan secara konsisten, sebotol Meal Shakes Shaklee boleh bertahan selama 1-2bulan.

Boleh diminum seisi keluarga termasuk ibu bapa anak-anak.

6 fakta menarik tentang Meal Shakes Shaklee:
1. Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z, Mineral dan ‘Trace Mineral’.
Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
*Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.

2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan. Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

3. Untuk Pembesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
*Sesuai untuk tumbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.

4. Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.

5. Pemulihan Kulit
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.

6.Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 


REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment