Nutriwhite Spot Whitening Treatment | Hapuskan Jeragat Dan Cela

Jeragat Tak Hilang-Hilang | Assalammualaikum. Hi semua. Harini lambat sikit erna update blog sebab siang tadi banyak urusan. So, malam ni erna nak cerita tentang satu produk yang membantu ramai wanita agar bebas jeragat. Selalu bercerita tentang vitamin sahajakan? Jom kalini erna nak cerita tentang produk kecantikan pula.

"JERAGAT TAK HILANG-HILANG"

"MUKA TOMPOK JERAGAT"

"BELI PRODUK, BERTAMBAH TERUK JERAGAT"


Anda ada masalah seperti yang erna highligh diatas ini?

Ramai..ramai sebenarnya yang ada masalah seperti ini. Ada yang dah berhabis ribuan ringgit tapi hasilnya mendukacitakan. Ada juga yang beli perlbagai produk murah dipasaran, kesannya? Bertambah teruk muka. Habis panas-panas rasa kulit seperti terbakar. Seramnyaaa....Lebih teruk 
lagi ada yang muka merah macam udang dibakar jika terkena pancaran matahari.

Spot Whitening Treatment | Hapuskan Jeragat Dan CelaShaklee Spot Whitening Treatment sangat bagus untuk:

  • Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
  • Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
  • Cats Claw menegangkan kulit
  • Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus
Beri peluang kepada diri anda untuk miliki kulit bebas jeragat. 

Harga runcit spot whitening ini adalah RM150. Hubungi erna untuk harga penjimatan luar biasa jimat yang boleh anda dapatkan hanya daripada erna.

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 30%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM69 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD AREA PUCHONG dan kawasan sekitar, anda boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment