Produk Detox Paling Berkesan, Tinggi Permintaan, Paling Laku!

Herblax Cuci Usus Kaw Kaw | Assalammualaikum sahabat alam maya. Semoga anda semua sihat sejahtera dan berbahagia selalu. Musim perayaan masih bersaki baki beberapa hari sahaja lagi. Seronok makan waktu raya, segala macam masuk dalam mulut dan parah bila semuanya tersekat dalam usus tidak dapat dikeluarkan dengan lancar dan sepatutnya. 

Jika anda mencari-cari agen pelawasan atau biasa orang sebut-sebut 'julap' anda tidak salah tempat lagi. 

HerbLax dari Shaklee adalah produk pelawasan, cuci usus, agen detox paling efektif yang anda cari. Best kan Herblax Shaklee? 

Apakah perbezaan HerbLax Shaklee dengan produk pelawasan yang lain? HerbLax Shaklee mengandungi 9 herba semulajadi. Nanti erna akan ceritakan lebih lanjut apa khasiat dan kebaikan setiap bahan semulajadi yang terkandung dalam HerbLax. Ianya berfungsi untuk proses detox (pembersihan) secara lembut dan tidak menyakitkan serta terbukti secara klinikal untuk digunakan dengan selamat oleh tubuh badan kita. Ibu menyusu juga boleh makan Herblax Shaklee ini **dengan konsultasi yang betul. Perut buncit macam orang mengandung pun sangat digalakkan makan HerbLax Shaklee.

Apa sumbangan penting setiap bahan dalam HerbLax dalam proses detox?
Senna Leaves – Merangsang tindakan pembersihan yg lembut pd usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.

Buckhorn bark – Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.

Licorice Root – Membantu proses detoksifikasi.

Fennel seeds – Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alcohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk mengatasi masalah sembelit dan kembung perut atau usus.

Anise seeds – Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.

Rhubarb root – Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotik semulajadi.

Blue Malva Flower – Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.
Culver’s root - Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.

Alfalfa leaves – Membersihkan usus, darah dan hati.

Sememangnya HerbLax ini tinggi permintaan! Buktinya? Lihat gambar dibawah ini, erna kongsikan dengan anda semua HerbLax adalah produk laris setiap bulan..


Sebotol hanyalah RM55.12 sahaja. 120bj. 
Berbaloi beli. Kesan dan kualiti superb 
Apa tunggu lagi? Cepat-cepat hubungi erna!

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 30%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM69 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD AREA PUCHONG dan kawasan sekitar, anda boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

, , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment